onsdag 13 april 2011

Ibland

Ibland är det svårt att vara mamma. Riktigt svårt. Och då finns det inga tonåringar i det här huset än... Men förhoppningsvis fortsätter vi att lära oss hela tiden, så att mina kanter och andras kanter inte tar emot varandra så mycket.

För att försöka komma dit pratar vi. Försöker förstå oss själva och varandra. Till slut kan vi i alla fall skiljas för natten med pussar och kramar och goda känslor. Vi är inte perfekta och har inte alla smarta svar på en gång, men vi älskar varandra!

6 kommentarer:

Monica sa...

Jo, men så är det! Tonår i all ära, men de kommer först efter att man har upplevt alla de andra åren tillsammans. En sexåring är minsann inte lättare att tampas med än en fjortonåringen. Den större versionen har ju mognat rätt mycket och kan faktiskt diskutera som en nästan-vuxen. Det uppskattar jag mycket mer än vad jag hade trott!

Helena sa...

Tack Monica! Känns skönt att höra!! Ibland undrar man hur det ska gå, så det är skönt att höra erfarenheten tala. Kram på dig.

Vibration machine Toronto sa...

The post is very informative. It is a pleasure reading it. I have also bookmarked you for checking out new posts

security service brampton sa...

Interforce International offers Security Guard Patrols, Security Guard Service, Unarmed Security Guards, Security Patrol Service and much more!

Animal hospital in Georgetown sa...

It is a pleasure going through your post. I have bookmarked you to check out new stuff from your side.

massage toronto sa...

A very well-written post. I read and liked the post and have also bookmarked you. All the best for future endeavors.