måndag 22 september 2008

Lyxigt!

En hel helg hemma med mannen - utan barn! Det har aldrig hänt förr, men helgen som gick var det verklighet. Oh, ljuva verklighet!!! Lyxiga lyx!

Jag älskar mina barn djupt och innerligt, men det är sant som "alla" säger: Man behöver ett litet brejk ibland och bara få rå om varandra som par. Som en kompis uttryckte det: "Så att vi minns varför vi är gifta!" Hi, hi.

Och fy bubblans, vad trevlig det är. Och det blir ju inte sämre av att vi inledde helgen med en konsert med STEVIE WONDER i Globen. Han finns på riktigt och sjunger fortfarande som en ungdom. Helt otroligt. Och vilka musiker! Man kan blir lycklig för mindre. Så läckert, så kul.

Andra saker man kan göra utan bekymmer när barnen är borta:
Sova till 11, sätta på sig en jacka - gå ut och sen direkt stänga dörren (utan att gå tillbaka för att hämta nåns glömda mössa, flaska eller blöja), gå och shoppa hur länge man vill, spontant äta mat på en restaurang, komma hem och direkt (utan att borsta tänder, läsa saga, och natta nån) sätta på en film med HÖGT ljud fast det är kväll, prata utan att bli avbruten, gå en promenad NU (utan att planera in det mellan sovtider och hämtning). Helt enkelt göra det man känner för, när man känner för det.

Men trots allt det lyxiga så är den största lyxen ändå när det kommer tre lyckliga barn springades mot oss, med utsträckta armar, ropandes "MAMMA! PAPPA!" och kastar sig runt våra halsar. Det är då jag möter min mans blick, vi ler och vi känner oss rikast i världen.

3 kommentarer:

Monica sa...

Ja, så är det! Det är lyxpralinerna som ger livet guldkant.

Unknown sa...

Ja visst är det bland det bästa när man varit borta att få känna barnens kärlek än mer! :)
Brukar följa din blogg men jag är lite dålig på att lämna kommentarer... *skäms*
Kram Kicki
http://kickis.blogg.se/

Yohann sa...

Jag håller helt med dig Helena. Att vara barnfri är hur skönt som helst!!!!!!! haha.............men, JAG SAKNAR DEM.


Roligt att få vara med på Din blogg.