måndag 12 maj 2008

Obeskrivlig lycka

Kära vänner, bekanta och obekanta!
Nu är det klart! Visningarna är över, budgivningen likaså samt kontraktskrivningen!!!! Nu är det officiellt och skrivet i sten (åtminstone i bläck på papper) att vårt lilla hus är sålt!

H U R R A ! ! ! ! !

Eftersom vi inte pratar pengar i Sverige så här helt öppet tänker jag inte skriva köpeskillingen här. (Men det går bra att fråga om ni är intresserade.) Men jag kan meddela att ens vildaste fantasidrömmar KAN gå i uppfyllelse. Det känns som om vi vunnit på lotto. Utan att skoja. Vi går runt som i en förundrad lyckobubbla. Det har regnat manna från himlen - på OSS den här gången. Ni vet, sånt här händer ju bara nån annan. LYCKA!

Nu ska vi "bara" sätta igång med allt annat i planeringsväg inför flytten. Det ser ut att bli en lugn och händelselös juli - INTE! En flytt som inkluderar ytskiktsrenovering överallt samt TVÅ familjebröllop inom loppet av en månad... Men som alla säger innan man flyttat: "Det ordnar sig. Det är ju inte så mycket." Just det...
Men nu är vi bara glada!


PS. Hon som köpt huset är supertrevlig och är minst lika lycklig för sitt köp, vilket gör det ännu roligare för oss!

4 kommentarer:

Mor sa...

Grattis!!! från familjen.
Hoppas ni hittar alla tapeter, färgburkar och vackra golv ni önskar. Var lugn,allt ordnar sig:)

Mor

Egoistiska mamman sa...

Stort grattis!
Verkar som att ni slitit ordentligt för att det skulle gå bra så jag tippar på att ni verkligen förtjänade det.
Hoppas ni kommer trivas på nya stället.

Rebecca sa...

Grattis!!!
Lycka till med ALLT och hoppas ni ändå kan njuta av sommaren!
Kramisar

Monica sa...

Stort grattis! Oroa dig inte över för mycket att göra. Ta en dag i taget istället. Tänk vad roligt det ska bli och hur fint det blir!